banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Samarbete Clinicas Rincon

Vi har så överväldigande erfarenheter av den sjukvård våra gäster har fått på den privata läkarmottagningen Clinicas Rincon här i Nerja att vi har känt att vi vill ha ett närmare samarbete med dem och det avtalet är nu klart.
Som vår gäst så har ni en egen engelskspråkig kontaktperson som ser till att ni tas emot direkt och får bästa service.

Det är så oerhört viktigt när man åker utomlands att man har förtroende för sjukvården om det skulle hända något och det kan vi verkligen lova att ni får här. Inom några minuter sitter ni framför en läkare och strax så har de tagit alla prover. Kunniga läkare gör analyser och behöver ni ligga kvar så har de en mindre sjukhusavdelning bredvid där ni får kunglig service. Behövs specialister så kallas sådana in. Annars så kallas ni på återbesök bara för att se att allt är bra och det är ju bekvämt då mottagningen bara ligger 5 minuters promenad från våra lägenheter eller hotell.

Så ska ni ut och resa så se till att ni har resedelen i hemförsäkringen aktiverad eller att ni har en separat reseförsäkring och kom ner till oss i Nerja.
Ska ni bli sjuka någonstans så är det här.
Det här slår svensk sjukvård sju dagar i veckan.
Eller snarare förstås, vill ni få professionell hjälp att bli friska så har ni väldigt god hjälp att bli det på Clinicas Rincon!

Snabbt och professionellt, stora resurser, personlig omtanke.

Läs mer här

 

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner