banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Om oss

Presentation

Våra företag Nerja Adventures och BokaNerja
Nerja Adventures är ett svenskägt företag som sedan 2004 verkat aktivt i Nerja med hotell, lägenheter och service. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som till olika grupper.

Vi välkomnar er ner till den andalusiska pärlan Nerja där vi har vår bas. Nerja ligger vid kusten ca 5 mil öster om Malaga. I denna idyll med Europas bästa klimat driver vi vårt hotell och lägenheter San Miguel och härifrån riktar vi oss bland annat mot den svenska marknaden med ett utbud och priser som det inte finns motsvarighet till i Sverige.

Vi har nu kompletterat med företaget BokaNerja som är en fullt registrerad resebyrå och bokningscentral. Med hjälp av den så vill vi hjälpa er till den perfekta vistelsen, upplevelsen och äventyret. Som vana organisatörer ser vi till att skräddarsy er vistelse. Vi kan ta hand om bokningar av flyg, transfers, bokningar med mera och organiserar er vistelse med utflykter, fritidsaktiviteter, kulturevenemang, arbete, nöjen eller äventyr.

För pensionärer och andra som vill bo en längre period och känna trygghet så strävar vi efter att vara ett litet familjärt boende där man kan få omsorg och sällskap. Samtidigt så vill vi erbjuda service som gör att man känner sig som hemma. Alla gäster har därför gratis telefon till 40 länder, gratis trådlöst bredband och SVT.

Gäller det klassresor eller språkresor så samarbetar vi med lokala språkcentrum och har själv som lärare och språkreseledare för STS (Student Travel Schools) mångårig erfarenhet av undervisning och researrangemang och därigenom att ansvara för ungdomar på kurs i andra länder.

För företag eller organisationer som vill ha en konferens, kurs eller planeringsmöte under perfekta förhållanden har vi kompletta paket.

Vår affärsidé gentemot grupper är följande:
Nerja Adventures ska gentemot främst den svenska marknaden med aktiviteter, hotell och lägenheter San Miguel och med svensk service vara det perfekta utlandsalternativet för såväl privatpersoner som mindre grupper, kurser och konferenser. San Miguel ska erbjuda gruppen goda förutsättningar till arbete, träning och avkoppling med tillgång till eget lägenhetshus med kurslokal, pool, bar och god service. BokaNerja ska verksamhetsmässigt inrikta sig på att erbjuda aktiva sysselsättningar och berikande utflykter. Detta för att ge grupper upplevelser, spänning, samhörighet och dynamisk utveckling. Genom företagens placering i det soliga Nerja, med egna boenden och med vår serviceorganisation ska vi vara en komplett och attraktiv partner som landsorganisatör (DMC).

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner