banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Skriv vidare 8-15 april 2018

SKRIV VIDARE

Gör du anteckningar när något speciellt händer? Skriver ner minnen och episoder eller skissar på en större idé? Vill du att andra ska få läsa vad du skriver? Barn, barnbarn eller en större publik?

   Kursen Skriv vidare är skapad för dig som gillar att skriva och söker en form och ett språk som når fram till dina tänkta läsare.

   Kanske har du skrivit mest för dig själv eller gått en skrivarkurs och fått mersmak, har skrivit i jobbet eller för andra syften.

   För att ha glädje av kursen Skriv vidare är det framför allt viktigt att du tycker om att uttrycka dig i skrift. Ett utkast, ett påbörjat projekt eller egna texter att bearbeta har du stor användning av på kursen. Har du inget projekt så följer du bara våra övningar och skapar helt nya texter.

 undefined

 Under fem kursdagar arbetar vi med hur man planerar och genomför ett skrivprojekt, fördjupar personporträtt och utnyttjar miljön för att levandegöra en berättelse. Med övningar, diskussioner och studier går vi igenom dialogteknik, att skriva levande, och visar på metoder för att driva en berättelse framåt.

Varje kursdag innehåller ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Vi gör paus ett par timmar mitt på dagen för lunch och siesta.

I november förra året hade vi en skrivarkurs i Nerja med bara nöjda deltagare! Många fick mersmak och ville fördjupa sina kunskaper i konsten att skriva. För dem, och för alla er andra som delar detta intresse, anordnar vi denna kursen.

Kurstider

9 - 14 april 2018.  (Flyg från Sverige 8 april och tillbaka 15 april)

Kursledare

Elisabeth Sigurdson, bokläsare och skrivare, stor erfarenhet av att leda skrivarkurser, älskar goda viner och trädgård. Odlar sin täppa. Konstintresserad och tycker om italiensk matlagning.

Marianne Cedervall, författare, föreläsare och skrivarlärare. Gillar resor och äventyr, promenader och Gotland. Har skrivit böckerna om Mirjam och Hervor, Anki Karlsson och Tryggve Fridman.

Välkommen med din anmälan till en spännande och trevlig kursvecka i en behaglig miljö!

Marianne och Elisabeth

 Här nedan anmäler du dig. Vi debiterar nu bara en reservationsavgift på 200€ för att säkra din medverkan.
Vi kontaktar dig då för att se hur du vill bo och boka flygbiljetterna.
Pris idag för flygresan, inklusive transfer från och till Malaga flygplats är 370€ så anmäl dig snarast.

Det finns 12 platser kvar
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon:
Email:
Antal personer:
Ev. rabattkod:

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner