banner
shadow
 

Skrivarvecka

Skrivarvecka i Nerja – södra Andalusien
13 – 20 mars 2017

undefined

Vill du utveckla ditt skrivande i en harmonisk och kreativ miljö med Medelhavet framför fötterna och bergen i  bakgrunden? Passa då på att fly vintern en vecka i mars och delta i vår skrivarkurs i ljuva, magiska Nerja!

Det vackra Andalusien öppnar dina sinnen, tar tag i din kreativitet och den positiva energin får fantasin att flöda.

 undefined

Målgrupp
Vi vänder oss till dig som inte har skrivit så mycket men har ett brinnande intresse att utveckla ditt skrivande och lära mer om bland annat berättarteknik, litterär gestaltning,
hur man skriver dialoger och får fart på dramaturgin. Du kommer att arbeta med att hitta ditt eget språkliga uttryck och din berättarröst.

Vi kommer att arbeta i kortare och längre pass under förmiddagarna och eftermiddagarna, blandat med egen skrivtid och "walk and talk". Det kommer att finnas tid för coaching. Vi arbetar med övningar och diskuterar texterna som framställs under kursveckan samt tar vara på varandras kreativitet i en härlig skrivgemenskap. Tonvikten kommer att ligga på prosa och romanskrivande.

Inga förkunskaper krävs.

Kurstid
13 – 20 mars 2017 (inkluderar 2 resdagar)

Kursledare
Mia Meyer
, pedagog som är ”född och uppvuxen på förlag”. Kreativt berättande, språklig lyhördhet samt skriva och berätta för barn är några av hennes specialiteter.

 undefined

Elswig Patriksson, författarcoach som medverkat i och spökskrivit ett otal böcker. Hon tar dig igenom skrivprocessens hinder och svårigheter och plockar fram författaren i dig.

 undefined

Kurskostnad
Kostnad – 625€ som inkluderar skrivarkurs, 6 luncher, kaffe förmiddag och eftermiddag.

Kurslokal
Den ligger centralt i
BokaNerjas konferenslokaler på Calle Granada. I direkt anslutning till lokalen finns en vacker innergård där vi kan sitta och skriva och ta våra kafferaster. Lunchrestaurangerna ligger runt hörnet.

Boende
Du kommer att bo i hjärtat av underbara
Nerja bland de vitrappade låga byhusen med gångavstånd till allt. Boendet är i delad lägenhet, 7 nätter, på NerjaLuna i samma fastighet som kurslokalen. Lägenheterna håller svensk standard med fullt utrustade kök, spanska kvalitetsmöbler, A/C, wifi och SVT World. I fastigheten finns hiss och en takterrass som bjuder på en underbar utsikt över berg och hav. På takterrassen finns också en pool.

Delat boende, med frukost inkluderad, kostar 330€ för veckan. Tillägg för eget rum är 100€ och för egen lägenhet 200€.

 undefined

Flyg
Pris idag för flygresan är 325€ - det stiger dock från dag till dag, så anmäl dig snarast möjligt om du vill att vi ordnar biljett.

Anmälan
För att säkra din plats ber vi dig betala in en reservationsavgift på 200€ nedan. Resterande faktureras i januari 2017.

Praktiska frågor
Allt praktiskt sköts av www.bokanerja.se
Kontakta Anna; anna@bokanerja.se

Kursfrågor
Mia, maria.freden.meyer@outlook.com
Elswig, ordmakare@gmail.com

VÄLKOMNA!

 undefined

 

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner