banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Anmälan San Isidro-tåget

undefined

Om du är gäst till Urbans 60-års-fest men inte har bokat paketresa med oss där San Isidro ingår så kan du ändå medverka i vårt processionståg där vi har en vagn dragen av oxar som medverkar i årets härligaste folkfest i Nerja.
Inbjudan gäller även alla som deltar i Elisabeths yogaresa.

Tåget går från Europabalkongen och ändå bort till grottorna där det är stor festplats och dans.
Dryck och tilltugg serveras från vagnen hela vägen längs processionstågets promenad och för de som orkar även sedan vagnen har slagit läger vid grottorna där det kommer att vara fest hela natten.

Pris 25€ som betalas vid anmälan på den här sidan.
Vi släpper här 30 biljetter och vi hoppas på er medverkan.
Vi har flera grupper nere samtidigt så anmäl er snarast om ni vill medverka.

Det här formuläret används oftast för att beställa produkter som levereras till dig så fyll bara i där du bor (typ Nerjaluna) och datumet 15 maj. Festivalbandet får du sedan av oss i samband med samlingen på förmiddagen den 15/5.

Namn
Telefonnummer
Email
Leveransadress
Önskad leveransdatum

Årets härligaste folkfest i Nerja
Mitt i den skönaste perioden med gröna landskap och sommarvärme i Nerja så har de här den festlighet som vi tycker är bäst på hela året. Som vanligt så finns det ju en religiös högtid i botten, nämligen att fira jordbrukarnas skyddshelgon San Isidro. Och nog behöver de ett skyddshelgon de här dagarna (14-15 maj) för här festas det i två dagar. Första kvällen så börjar festen borta vid grottorna men den spektakulära processionen går den 15 maj kl. 12:00 genom Nerja och hela vägen till grottorna (4km) Alla är festklädda och glada och det är massor med musik. I och med att de firar jordbrukarnas helgon så är det mycket djur, från de jättestora oxarna som drar vagnar, ca 100 hästar och mulor med ryttare eller som dragdjur till allt från tvåspann till sexspann. Sedan kommer lastbilar med partyfolket och det liknar mer studentflak i Sverige förutom att här är det som vanligt alla från småbarn till farfar som är tillsammans. Bokanerja kommer att i samarbete med den svenska affären Hemlängtan och restaurangen el Camino ha en egen vagn i processionen där ni är imbjudna att medverka. Mat och dryck serveras från vagnen av Emilio och vi har en härlig stämning. 2015 vann detta ekipage pris som årets bästa. 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner