banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Traditionell olivgård

Olivolja är som vin – det finns massor av typer, smaker och kvaliteter. På den här utflykten lär vi oss att uppfatta och uppskatta de fina skillnaderna. Vi åker till en liten familjeägd olivgård där man odlat oliver och tillverkat olivolja i generationer, och vi får följa hela processen från det att oliverna skördas till den färdiga olivoljan tappas på flaskor. Pris 65€

När vi anländer går vi först på en kort promenad runt odlingarna, och sedan blir det en traditionell, smaklig Millward frukost, komponerad runt olika produkter som innehåller olivolja.

Mätta och glada besöker vi såväl den gamla delen av tillverkningen som de moderna faciliteter man har idag. Vi får förklarat för oss hur produktionen går till och hur metoderna förändrats över tiden.

Slutligen dagens höjdpunkt – olivoljeprovning! Vi testar olika varianter och ser vilka smaksensationer vi upplever och vilka som blir våra favoriter.

Alla olivoljor har sin speciella smak
Efter denna utflykt kommer du att uppskatta olivolja på ett helt annat sätt och vara noga med vad du handlar nästa gång.

 

Pris: 65€ som inkluderar transfer, frukost, olivoljeprovning och guidning.

Bokningsbestämmelser

Bildgalleri

Planerade utflykter

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner